Over ons

IMG_2440Het Scagon Theater is aan een tweede leven begonnen! In een prachtige nieuwe accommodatie, voorzien van de faciliteiten en het equipement die heden ten dage vereist zijn om theater van een meer dan acceptabel niveau mogelijk te maken, in tal van vormen: toneel, cabaret, muziek, dans en film.

In de afgelopen decennia – sinds 1979 – doorliep het Scagon Theater een geleidelijke ontwikkeling van verenigingsgebouw tot een alleszins aanvaardbaar onderkomen voor vrijwel uitsluitend amateurtheater, op een achteraf locatie in een vooroorlogs schoolgebouw.

DSC_0026Op de plek van het voormalige gemeentehuis staat nu Cultuurhuis M18, waarvan de gehele eerste etage thans het Scagon Theater huisvest. Met alles erop en eraan!

Een theater- annex filmzaal met net geen honderd (comfortabele) stoelen, de voor een kleinschalig theater maximale entourage aan technische voorzieningen, repetitie- en kleedgelegenheid en een theatercafé dat er zijn mag. Wellicht rijst de vraag: wat heeft dit nieuwe Scagon Theater, aan het begin van zijn tweede leven te bieden. Qua programma. Neem er via dit medium rustig kennis van, er wordt een scala aan amateur- en beroepsartiesten dit seizoen verwacht. Met voor elk wat wils!

Bereikbaarheid E-mailadres
kaartverkoop info@scagontheater.nl
zaalverhuur zaalverhuur@scagontheater.nl    mobielnr.: 06-12988666
overige zaken secretaris@scagontheater.nl