Tired of being young

Maarten Westra Hoekzema, een geboren verteller! Wat hij ook vertelt, het publiek hangt aan zijn lippen. Als 25 jarige zag hij mensen de job krijgen die ze altijd al wilden, het lief veroveren waar ze altijd al naar verlangden en het huis kopen waar ze altijd van gedroomd hadden. Het enige wat hij deed was

Datum: dinsdag 22 oktober 2019  Aanvang: 20.20 uur!
Entree: € 14,00 en voor 65 plus en CJP: 12,00

met open mond toekijken en denken: ,,Hoe doen ze het toch, hoe krijgen ze het voor elkaar?” Nu, jaren later ziet hij iedereen klagen over de job die ze altijd wilden, het lief waar ze zo naar verlangd hadden en de hypotheek waar ze nog tenminste twintig jaar aan vastzitten. Weer kijkt hij toe met open mond en denkt hij: ‘Hoe doen ze het toch? Hoe krijgen ze het voor elkaar?”. In ’Tired of being young’ vraagt Maarten Westra Hoekzema zich af wat volwassen zijn nu eigenlijk is en vooral of het überhaupt wel nodig is volwassen te worden…

Tekst en spel: Maarten Westra Hoekzema
Coaching: Johan Petit
Lichtontwerp: Sander Salden

Kies uw kaartjes voor:
 » di 22 okt 2019, 20:15