MET GROTE BLIJSCHAP

Deze met geestige dialogen doorspekte psychologische thriller, is een tedere vertelling van een bikkelhard liefdesverhaal. Het stuk gaat over angst en schaamte, maar blijkt ook een (gruwelijk) liefdesverhaal.
De maatschappelijk geslaagde Luc leidt een rustig en overzichtelijk leven met zijn hoogzwangere vriendin Mieke.

Datum: zaterdag 12 oktober 2019 – Aanvang: 20.30 uur !
Entree: € 15,00

(Eindtijd voorstelling: 22.20 uur)

Tot hij per toeval ontdekt dat zijn jaren geleden spoorloos verdwenen broer Adriaan (Ad) in de Ardennen een kluizenaarsbestaan leidt. Daar woont hij samen met Els, een vrouw die onverwacht uit het verleden opduikt. Luc is vastbesloten het waarom van Ad's verdwijning te achterhalen. Als Luc samen met Mieke Adriaan opzoeken, worden zij met wantrouwen ontvangen. Luc weigert te vertrekken voor hij te weten is gekomen waarom Ad jaren geleden zo plotseling verdween.
Wat hij uiteindelijk ontdekt, zal zijn leven en dat van alle betrokkenen volledig ontwrichten. Een tragisch familiegeheim wordt blootgelegd.

Met: Germ Bot, Vincent Sijs, Petra Glorie, Dewy Kraaijvanger en Martijn Steenvoorden
Regie:   Robert-Jan van Dijk

 
Kies uw kaartjes voor:
 » za 12 okt 2019, 20:30