Herfst in Schagen – uitverkocht !! –

’Herfst in Schagen’ Komedie door toneelgroep D@gh@p
 

Omdat,door de overweldigende belangstelling, misschien nog niet alle toneelliefhebbers in wijde regio de succesvolle voorstelling hebben kunnen bijwonen, presenteert toneelgroep D@gh@p in deze herfstmaand nogmaals een extra matineevoorstelling van ’Herfst in Schagen’. 
 

Datum: zondag 29 september 2019
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 12,50
 

Een voorstelling naar het leven: Tragisch en Hilarisch, maar bovenal Herkenbaar. Het echtpaar Van Beem, Herman en Pauline, brengen al 40 jaar in de herfst een weekje door in een vakantiehuisje in Schagen. En hoewel Hermans geheugen hem soms in de steek laat, halen ze herinneringen op aan een lang niet altijd soepel verlopen huwelijksleven. Tevens proberen de echtelieden zich voor te bereiden op de nakende ouderdom en bijbehorende ongemakken.

 

Spel: Ruud Benard en Jan Slijkerman

Regie: Greetje Danner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies uw kaartjes voor:    

 » zo 29 sept 2019, 15:00