FATIMA HARING

Muziek heeft een warme plek in haar hart. Op heel jonge leeftijd begon Fatima Haring reeds met het maken van muziek. Dat bleek weldra haar passie, een passie die nog altijd niet is gedoofd.

Bijna haar hele leven maakt Fatima Haring al haar muziek Sinds enige jaren schrijft ze daarbij  haar eigen songs, waarmee zij regelmatig optreedt. Zoals bij voorbeeld ook in de Schager Muziektuin. Haar muziek is een aangename mengeling van pop, folk en een vleugje rock.

Datum: zaterdag 22 juni 2019  Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 8,00

 In 2014 schreef  Fatima een song, speciaal voor Internationale Vrouwendag, getiteld ’Girlpower’. In dit nummer komt zij op voor het recht op onderwijs voor meisjes en vrouwen over de hele wereld. Nu komt deze maand haar debuut-EP uit. De presentatie hiervan vindt plaats in ons theater. Want: ,,Dit theater is een prachtige setting voor mijn muziek”, meent zij. Voor deze show neemt zij de muzikanten mee, die haar ook begeleiden op haar EP.
Voor de support act in het programma treedt Lorena aan: de jonge singer/songwriter die hele mooie, gevoelige liedjes schrijft!

Muzikale begeleiding:
 Arnolda van Vliet, toetsen, cajon en backing vocals
 Sjoerd Alkema, basgitaar
Tjalling Alkema, gitaar
 Peter Schellevis, drums
 

Foto: Noukka Signe
Kies uw kaartjes voor:
 » za 22 juni 2019, 20:15