De Grote Vriendelijke Reus

Ila van der Pouw terug in het Scagon Theater! Ditmaal met een voorstelling van Roald Dahl’s meesterlijke verhaal ’De Grote Vriendelijke Reus’. Een boeiende voorstelling voor een ieder vanaf zes jaar oud 

Ila van der Pouw vormt met haar poppen een geweldig team. Dat bewees de poppenspeelster eerder met haar voorstelling Tarzan’. Nu komt zij opnieuw naar ons theater met haar voorstelling van Roald Dahl’s meesterwerk ’De Grote Vriendelijke Reus’.

Datum: zondag 26 mei 2019 Aanvang: 13.30 uur
Entree: € 8,50

Hierin maken we mee hoe de G V R, de kleine Sofie door het raam uit het weeshuis haalt en meeneemt naar zijn magische grot waar duizenden dromen wachten tot ze tijdens zijn nachtelijke reizen kinderslaapkamers ingeblazen worden. Een wonderlijke wereld van snoskommers, frotskottel en flitspoppers en magische reizen naar dromenland waar de GVR pronksjuwelen en trollenknoppers vangt. Maar zijn monsterlijke reuzenbroeders wachten daar om in het holst van de nacht kleine ‘mensbaksels' verorberen. Maar dat laat Sofie niet langer gebeuren. Samen met de GVR bindt ze de strijd aan met de machtige reuzen!  

Spel: Ila van der Pouw
Poppen: Cynthia Borst, Neville Tranter
Regie: Neville Tranter
Fotografie: Anne Alders

Kies uw kaartjes voor:
 » zo 26 mei 2019, 13:30