Musical ANNIE Dansvoorst. Chantal – avond voorstelling uitverkocht !! –

Van de Theater Musical Academy presenteren twee groepen leerlingen van Dans Centrum Chantal, in een gezamenlijke productie, een tweetal voorstellingen van de bekende musical ’Annie’ van Thomas Meehan en Charles Strouse.

Vanaf september jl is er door de leerlingen van de groepen van zowel de locatie Schagen als die van Julianadorp van hard gewerkt aan hun zang, dans en toneelkunsten. In deze musical van woont Annie in een weeshuis dat wordt geleid door de zelfzuchtige en alcoholistische Miss Hanigan.

Datum: zaterdag 25 mei 2019
Aanvang: 1e voorstelling 15.30 uur
              2e voorstelling 19.00 uur
Entree: € 5,50

Op een avond zit Annie een beetje te dromen over haar ouders. Ze heeft ze elf jaar niet gezien, maar weet zeker dat ze nog in leven zijn. Dan begint het grote avontuur van Annie, waarin de schatrijke Oliver Warbucks in haar leven komt. Hij is het die haar helpt om haar ouders te vinden. Een verhaal met list en bedrog en verdriet, maar met een mooi einde.

 
Kies uw kaartjes voor:
 » za 25 mei 2019, 15:30
 » za 25 mei 2019, 19:00