Jeugdvoorstelling ROEST

Gelukkig is niet iedereen normaal! Gelukkig zijn er mensen die raar of eigenaardig zijn. Gelukkig kan er soms opeens iets totaal onverwachts gebeuren.

Een meisje valt uit een stortkoker en komt daardoor midden in een heel eigenaardige wereld terecht. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben.

Datum: woensdag 17 april 2019  Aanvang: 16.00 uur
Entree: € 8,50

Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten. Maar ook een paar onaangepaste mensen. Duik met deze mensen in hun bijzondere, te gekke wereld. Vol grappige ochtendrituelen, onmogelijke dansduetten, walsende vuilniszakken en melancholische liedjes.
ROEST is een voorstelling door De Dansers,  in samenwerking met Plan D, over de schoonheid van het abnormale. De spelers zijn tegelijker tijd dansers, zangers, acrobaten en uitvinders. Een opmerkelijke voorstelling voor een ieder, vanaf zes jaar, om je te kunnen verwonderen, je te laten lachen en vooral om je te inspireren eens lekker niet normaal te zijn!

 
Foto: Es & Zn Esther de Boer
Kies uw kaartjes voor:
 » wo 17 april 2019, 16:00