Luuk Ransijn

Een uitdaging voor Luuk Ransijn!
De jonge performer, theatermaker en kleinkunstenaar speelt speciaal voor Schagen een 'dubbel programma'. In dit tweeluik laat hij oud en nieuw werk samenkomen.
 
De 18-jarige Luuk Ransijn begon op jonge leeftijd met het maken van muziek en theater. Zijn passie, hartstocht en gedrevenheid liggen bij het maken van muzikaal cabaret. Luuk zingt zijn eigen liedjes, afgewisseld door zijn verhalende teksten.In zijn nieuwe programma vertelt de jonge performer op een zeer persoonlijke wijze over zichzelf en hoe hij de wereld ziet.

 

Datum: zondag 12 mei 2019
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 8,00

Zijn liedjes en verhalen accentueren, soms met een vleugje melancholie, op luchtige wijze een rauwe kant van de werkelijkheid. Vóór de pauze speelt Luuk zijn nieuwe solovoorstelling, waarmee hij in dit theaterseizoen op tal van podia door heel Nederland te zien is.In het tweede programmadeel gooit de jonge Alkmaarder het over een andere boeg.Dan laat Luuk gloednieuw en vers materiaal horen. Wat precies? Dat weet hij nog niet, maar hij betrekt het publiek graag bij het uitproberen!
 
Kies uw kaartjes voor:
 » zo 12 mei 2019, 20:00