Niels vd Gulik in Goed Gezelschap

’Niels van der Gulik In Goed Gezelschap’ is weer ouderwets volle kracht vooruit. Een hele stapel aan nieuw, Nederlandstalig materiaal schreven de mannen van de band. Meer ’poppie’ dan gewoonlijk maar nog steeds met een theatrale link.

Nederlandstalige pop in ons theater! Laat u verrassen! ’Niels van der Gulik In Goed Gezelschap’ heeft er weer zin in!  Na een lange periode waarin veel verschillende projecten werden uitgevoerd, is de band van vijf enthousiaste muzikanten met voorman, entertainer maar vooral zanger Niels van der Gulik er klaar voor.

Datum: zondag 2 juni 2019
Aanvang: 15.30 uur
Entree: € 15,00

De getalenteerde muzikanten, Jos Kolenberg gitaar, Erik Bogers toetsen, Auke Haaksma bas en Richard Heijerman op drums schreven nieuwe poëtische, theatrale teksten, geïnspireerd door persoonlijke levenservaringen. Of leuke, grappige incidenten van alle dag. Voorman Niels ’verhaalt’ de nummers aan elkaar. Hij maakt van iedere avond iets speciaals, neemt mensen aan de hand en vertelt over van alles en nog wat. Daarbij stelt hij zich kwetsbaar op. Juist daarin ligt zijn kracht: Laat het maar gebeuren! ,,Mooier dan de werkelijkheid kan ik het niet maken’, is zijn motto.

Kies uw kaartjes voor:
 » zo 02 juni 2019, 15:30