Liedjes van Toon

Een luchtig, eigentijds, maar bovenal  vrolijk theaterprogramma rondom de onvergetelijke Toon Hermans. Een hommage aan een van de grootste theaterpersoonlijkheden uit de wereld van het Nederlandse amusement.

Maurice, zoon  Hermans en zangeres Astrid Cattel, creëren, begeleid door pianist Harrie Herfst, een hartverwarmende ontmoeting met muziek, poëzie en verhalen.

Datum: zaterdag 11 mei 2019
Aanvang: 20.15 uur
Entree: 18,50

En met de kleine lieve liedjes en de grootste hits van Toon. Een avondvullend programma in de tijdlijn van zijn gedachten. Een avond over harmonie, passie en beleving, over herkenning en liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus.  Een Fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. In die traditie brengt de sfeervolle voorstelling ’Liedjes van Toon’ blije’ herinneringen en veel van zijn lieve bekende en onbekende liedjes.

Een avond waarop Toon weer volop leeft! Een avond om niet gauw te vergeten.

 
Kies uw kaartjes voor:
 » za 11 mei 2019, 20:15