Play-In als aftrap 150-jarig jubileum Schagens Harmonie

Play-In: voor muzikanten een gezellige muzikale dag,  met als afsluiting een intiem concert.

In 2019 bestaat Schagens Harmonie 150 jaar! Dat wordt het hele jaar gevierd. Als aftrap van de feestelijkheden organiseert Schagens Harmonie een Play-In. Een gezellige, muzikale dag. Iedereen die ooit met Schagens Harmonie heeft meegespeeld, en iedereen die dat eens zou willen doen, is hiervoor van harte uitgenodigd.

Als je wel mee wilt doen maar geen instrument bezit, zal de Harmonie proberen een instrument te verzorgen. Vanaf 10.00 uur worden, gezamenlijk, een aantal muziekstukken ingestudeerd. Tussendoor wordt gezellig koffie, thee of fris geschonken en geluncht. Kosten voor deelname zijn € 15,00 per persoon, inclusief lunch en consumpties. Opgave van deelname graag voor 15 januari a.s. via www.schagensharmonie.nl/play-inn.
Om circa 16.00 uur treden Harmonie en alle deelnemers samen aan voor een leuk, intiem concert, waarin de ingestudeerde werken worden gespeeld. Toegang voor toeschouwers is gratis! Na afloop tijd voor een drankje en gezellig praatje met deelnemers en publiek in de foyer.

Datum: zaterdag 2 februari 2019
Aanvang: 10.00 uur (repeteren)
                ± 16.00 uur (intiem concert)
Entree: Gratis