VLAFEEST van Fabian Franciscus

Cabaretier Fabian Franciscus vertelt in ’Vlafeest’ over zijn missie als professioneel autist.

Fabian Franciscus is cabaretier en ook autist. Beide geheel zelfstandig. VLAFEEST gaat over hoe hij hier steeds beter mee heeft leren leven. ,,Het theater is daarvoor een goede plek. Want, als ik mensen op straat spreek, denken ze: wat een mafkees. Sta ik op een podium denken ze: dit is echt theater!

Datum: zaterdag 16 februari 2019
Aanvang: 20.30 uur!
Entree: € 14,00

Dat voelt veilig en daar kan ik mee spelen. Mijn show gaat natuurlijk niet alleen over dat autisme, maar het is wel een belangrijk deel van me. Daardoor heb ik een heel eigen blik op de wereld. Op die manier zet ik mijn ’eigenaardigheid’ in als een kracht. Dingen die voor de meeste mensen heel normaal zijn kunnen voor mij soms heel gek en absurd overkomen’’. Maar los daarvan is VLAFEEST een heuse cabaretvoorstelling, waarin Fabian Franciscus zijn publiek vooral een avond met keihard lachen bezorgt. ,,Want lachen betekent acceptatie en door acceptatie kon ik mijn eigen kracht vinden. Dat delen is toch een mooi streven?”

Regie: Pieter Bouwman
Foto: Marcel Kollen
www.fabianfranciscus.com

 
 

VOORSTELLING UITVERKOCHT

Kies uw kaartjes voor:
 » za 16 feb 2019, 20:30