Theaterconcert KEUZES

Theaterconcert "Keuzes" logisch vervolg op eerder succes

Na het succesvolle Moederdagconcert in 2017 kon een vervolg niet uitblijven. Het artistieke team is daarom aan de slag gegaan met wederom een theaterconcert. Het thema voor dit concert is Keuzes. Want eenieder komt in het leven wel voor keuzes te staan. Keuzes zijn bepalend voor het lot. Keuzes over werk en wonen. Over koop of verkoop. Maar ook keuzes voor de liefde en de toekomst. Met betrekking hiertoe zijn tal van passende liedjes en songs geselecteerd. 

Datum: zondag 20 januari 2019
Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 12,50

Onder het motto 'never change a winning team' bestaat het gezelschap in dit concert  vrijwel uit dezelfde personen. Arwin Kluft, Manon Heddes, Isabelle Verbiest-Braaf, Wessel Braaf en Antoine Huiberts nemen de zang voor hun rekening en worden daarbij begeleid door Gert-Jan Weel, Ton Bakker, Jeanny Beerkens, Ronald Reijers, Frank Smal en Rob Bruijn. Allen hebben met elkaar gemeen dat zij tot de top van de regio behoren. Het thema zal zijn: ,,Keuzes”. Muzikaal heeft dit gezelschap die keuzes al gemaakt.

 
Kies uw kaartjes voor:
 » zo 20 jan 2019, 14:30