DIE IK BEN

’DIE IK BEN’ Theatersolo door Kirsten Benschop met muziek van Derk Groen In haar nieuwe theatersolo brengt Kirsten Benschop ’Die Ik Ben’. Een inspirerende voorstelling over het ’dikke ik tijdperk’ waarin geluk een doel op zich lijkt te zijn geworden

Datum: maandag 28 januari 2019
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00 / 65+ CJP: 12,50

Met de nodige (zelf)spot duikt zij in het labyrint van ons brein, waarin je snel vastloopt en ontsnappen moeilijk (b)lijkt. Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Waarom vinden we het moeilijk om eerlijk en oprecht te zijn? Intussen voelen wij ons verre van gelukkig en dempen we onze onrust door te zoeken naar voortdurende afleiding of een bezoekje aan de zoveelste therapeut. ’Die Ik Ben’ rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet veel eenvoudiger als je de realiteit zoals die zich aandient? En is contact niet wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent?
Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch zet Kirsten een scherpe, relativerende, gevoelige en bovenal eerlijke voorstelling neer. 

Tekst, spel, zang                     Kirsten Benschop
Muziek: gitaar, darboeka         Derk Groen
Spelregie:                                Margreet Blanken

 
Kies uw kaartjes voor:
 » ma 28 jan 2019, 20:15