NIEUWJAARSMIDDAGCONCERT

Nieuwjaars middagconcert met Beth & Flo, een markant pianoduo.

Het wordt echt iets bijzonders, op deze eerste dinsdag van het nieuwe jaar 2019. Met een Nieuwjaarsmiddagvoorstelling, waarbij klassieke muziek, theater en humor elkaar liefdevol omhelzen. Een theaterconcert, waarbij lach en ontroering dicht tegen elkaar aan schurken.

Datum: dinsdag 1 januari 2019
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 22,50 (incl. hapje en drankjes) 

Beth en Flo, twee klassiek geschoolde vrouwen, hebben al vele jaren ervaring in het theater. Met onder meer uiteenlopende voorstellingen, die ook op radio en tv de terechte aandacht kregen. In het programma van dit seizoen ziet en luistert u onder meer naar de Moldau van de Tjechische componist Bedrich  Smetana en delen uit de West Side Story van Leonard Bernstein. Maar ook Rachmaninov en Gershwin ontsnappen niet aan de aandacht van beide muzikale diva’s.

Wilt u een blij voorproefje?
Dan: https://www.youtube.com/watch?v=rOMshHeU-Eo
of https://www.youtube.com/watch?v=DPXkaoPK0I4

 
Kies uw kaartjes voor:
 » di 1 jan 2019, 15:00