MONSTERS

Een wervelende voorstelling vol wonderlijke wezens waarin niets is wat het lijkt.

MONSTERS

Duda Paiva Company [DPC] ​maakt beeldende dans voorstellingen op het kruispunt van dans, poppenspel en multi media.De poppen van DudaPaiva zijn wonderlijke wezens. Ze hebben gekke koppen, vleugels en staarten. Maar ze hebben ook armen en benen: zijn het nou dieren of mensen?

Datum: woensdag 14 november 2018
Aanvang: 16. 00 uur  –  (Eindtijd voorstelling: 17.10 uur)
Entree: € 8, 50

En zijn ze nou gemeen, of juist heel lief? Deze wezens van water, lucht, aarde en vuur delen hun verhalen met het publiek en gaan soms ook met hen in gesprek. Een enkele keer vragen de monsters om assistentie van de kinderen in het publiek. Pas dan goed op!
Eén ding is zeker: niets is wat het lijkt in deze voorstelling vol slapstick. Want wie is nu écht het beest?
De jeugdvoorstellingen van DudaPaiva zijn een cross-over van dans en poppenspel voor iedereen vanaf zes jaar. De wereld die kinderen kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms staat ineens op het podium! En omdat deze wereld zo dichtbij komt, wordt het bijna griezelig echt.

 
Kies uw kaartjes voor:
 » wo 14 nov 2018, 16:00