Schagens Harmonie: WINTERCONCERT

Schagen Harmonie biedt een fijne avond vol filmmuziek van de bekende filmmuziekcomponist Hans Zimmer

Onder leiding van dirigente Esther Hoek hebben de musici van Schagens Harmonie zich terdege voorbereid op dit Winterconcert. Het belooft dan ook op een heerlijke avond te worden, vol van prachtige filmmuziek en film gerelateerde muziek.
Datum: zondag 9 december 2018
Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 10.00


Muziek gecomponeerd door Hans Zimmer, een van de bekendste filmcomponisten van moderne filmmuziek. Meer dan 150 film-soundtracks componeerde Zimmer, die vooral bekend geworden is door zijn muziek van o.a. ’Spirit. Stallion of the Cimarron’, ’The Lion King’, ’Crimson Tide’, ’The Da Vinci Code’ en ’Pirates of the Caribbean: At Worlds End’.
Een breed repertoire van prachtige sfeervolle ballads tot swingende up-tempo nummers. En dit alles wordt gepresenteerd in een sfeervol filmdecor waarbij fragmenten uit de verschillende films zullen worden geprojecteerd. Een muzikale avond die u zeker niet zult willen missen!

 
Kies uw kaartjes voor:
 » zo 9 dec 2018, 20:15