Masterclass Miranda van Kralingen in “Kunst Verklaard”

Masterclass Miranda van Kralingen in ’Kunst Verklaard’

Deze voorstelling is de eerste in de serie ’Kunst Verklaard’, met als essentie: Je geniet er meer van, als je meer  informatie hebt. In die zin luidt de masterclass ook de ‘Elias’ van Mendelssohn Bartholdy, door het Oratoriumkoor Schagen in.


Op Maandag 29 oktober 2018
Aanvan: 20:15 uur (geen pauze)
Entree: € 15,00 (inclusief koffie/thee)

Zelfs als je Miranda van Kralingen als internationale operaster karakteriseert, doe je haar tekort. Ook als actrice, als musicalster en als docente heeft ze haar sporen ruimschoots verdiend. Neemt niet weg dat de sopraan vooral in het klassieke repertoire tot grote hoogte stijgt. In binnen- en buitenland. Wilt u er meer van weten? Miranda van Kralingen geeft in het Scagon een masterclass, op de piano begeleid door Mirsa Adami. Twee studenten van de Opera Academie genieten van de aanwijzingen van de diva. Daarbij geeft Van Kralingen een vrolijke knipoog naar het concert door het Oratoriumkoor Schagen op 11 november a.s. in de Groeneweghal). Want daarin staan ook diverse stukken uit de ‘Elias’ op het programma.

www.oratoriumkoor.nl
www.mirandavankralingen.nl

 
Kies uw kaartjes voor:
 » ma 29 okt 2018, 20:15