Het Diner

Toneelgroep Het Meertheater speelt ’Het Diner’ naar Herman Koch’s bekroonde roman.

’Het Diner’,  Herman Koch’s bekroonde bestseller uit 2009 is in een bewerking door Kees Prins voor Het Meertheater uit Hoorn de inspiratiebron gebleken voor een bijzondere toneeluitvoering.
Twee broers dineren met hun echtgenotes in een chique restaurant. Een diner met een missie, want er moet gesproken worden over hun kinderen. De loyaliteit van beide ouderparen jegens de pubers die iets hebben uitgespookt wat hun toekomst kan verwoesten, wordt hierin zwaar beproefd. Terwijl de spanning aan tafel stijgt, blijft de gerant maar door keuvelen over de herkomst van de tomaatjes en andere triviale zaken.

Datum: zondag 18 november 2018

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 12,50

’Het Diner’ is een cynische, doch humoristische thriller die menig ouder een spiegel voorhoudt. Want in hoeverre ben je verantwoordelijk voor het gedrag van je kind? En hoe ver ga je in hen beschermen tegen de consequenties van hun daden?

’Het Diner’ wordt gespeeld door: Wifried Ligthart (Serge), Linda Meester (Babette), Vincent Sijs (Paul), Sascha Butter/Annette Wammes (Claire) en Chris van de Pol (Gérant)

Regie van Robert-Jan van Dijk

(eindtijd voorstelling 17.20 uur)

 

 

Kies uw kaartjes voor:
 » zo 18 nov 2018,15:00u