Rock in de Kerk

’Rock in de Kerk!’ Een prima muzikale formule

De gedachte was: 'Waarom kan het in Paradiso Amsterdam wel en in al de andere mooie kerkjes en mooie theaters in de rest van Nederland niet?' Het bleek een gouden greep! Maar ook het Scagon Theater biedt aan dit concert een uitermate geschikt podium!

Datum: zaterdag 22 september 2018
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00

’Rock in de Kerk’ is een breed concept. Het publiek krijgt een zeer divers, Engelstalig muziekprogramma via alle zintuigen toegediend. Van klein naar groter tot groots. Met muziek van Otis Redding, Fleetwood Mac, The Beatles, CCR, Brainbox tot aan Led Zeppelin en Ac/Dc. Een combinatie van spirituele beleving en geweldige muziek die tot de laatste druppel zal worden uitgewrongen. Tijdloze muziek, waarbij grijze haren glanzen als nooit tevoren
Met frontman Niels van der Gulik en zijn band met Erik Bogers op de Hammond, Auke Haaksma op de bas, Bert Schipper drums en Jos Kolenberg op de elektrische gitaar herleven oude tijden!

(Eindtijd concert: 22.55 uur)

Foto: Frank Reijgersberg

 

Kies uw kaartjes voor:
 » za 22 sept 2018, 20:15