Zeemanskoor onder Zeil – 15jr zingend op koers

Zeemanskoor Onder Zeil  Vijftien Jaar Zingend op Koers

’OP HET RITME VAN DE ZEE… NEMEN WIJ U MEE!’

Onder dit motto viert Schager Zeemanskoor ’Onder Zeil’ haar 15-JARIG JUBILEUM. En wel  met een matinee- en een avondconcert
In de afgelopen jaren is ’Onder Zeil’ uitgegroeid tot een groot en enthousiast koor met een crew die bestaat uit 50 mannen (ex-zeevarenden en ’beste stuurlui’) en 6 muzikanten. Onder leiding van ’kapitein’ Marianne Rijnders en begeleid door accordeons, gitaren, viool, fluit, wasbord, mondharmonica en andere zeewaardige instrumenten. Het Zeemanskoor laat graag horen dat het inmiddels beschikt over een mooi en breed repertoire.

Zaterdag 6 oktober aanvang 15:00 uur (matinee)
en de avondvoorsteling aanvang 20:15 uur

Entree € 7,50

Van traditionele ’shanty’s’ tot aan moderne ’sea-songs’ en menige, meerstemmige, variëteiten daartussen.
Vele shantyfestivals, markten, visserijdagen, maar ook verpleeg- en verzorgingshuizen in Noord-Nederland zijn inmiddels bekend met de vrolijke optredens door het Zeemanskoor. Reden genoeg om ’Onder Zeil’ ieder jaar weer terug te vragen. Met gemiddeld 15 tot 20 concerten per jaar  mogen de koorleden zich dan ook ’ervaren rotten’ noemen.

Eindtijd concert: matinee 17.10 uur
        ,,             ,,       : avond 22.00 uur

 

 

 » za 6 okt 2018, 15:00u Uitverkocht
 » za 6 okt 2018, 20:15u Uitverkocht