Theatergroep Tussen De Planken Door met voorstelling ’Familie’ van Maria Goos

Familie is een tragi-komedie over veertigers die zijn opgevoed met de frustraties van de jaren zestig.

Jan tegenkamp (Henk Helder) besluit zijn kinderen uit te nodigen voor een lang weekend skiën in Zwitserland, omdat zijn vrouw Els (Elly Devilee) niet lang meer te leven heeft. Hij wil een laatste keer samen zijn met het hele gezin om goede herinneringen op te halen.

Zaterdag 1 decenber aanvang 20:15 uur
Zondag 2 december aanvang 15:00 uur

Entree € 14,00

Nadat zij de vallei in gaan om boodschappen te halen, arriveren achtereenvolgens hun zweverige dochter Bibi( Saskia van der Elst) en haar man Von – een mislukt schrijver -, en hun conservatieve zoon Nico – een succesvol accountant – met zijn babbelzieke vrouw Sandra.

Nico en Von besluiten Jan en Els te helpen met het sjouwen van de boodschappen, maar blijven met zijn vieren steken in de plaatselijke Stube. Langzaamaan worden ze dronken. Onder invloed van alcohol, confronteert Nico zijn moeder Els. Waarom heeft ze hem altijd gehaat? Dit is nog maar het begin van de avond. Ieders oud zeer komt naar buiten. En dat terwijl Els een verrassing had.

 

 new00
Kies uw kaartjes voor:
 » za 01 dec 2018, 20:15
 » zo 02 dec 2018, 15:00

Foto Marc Moussault