Theatergroep Tussen De Planken Door met voorstelling ’Familie’ van Maria Goos

Vandaag is de veelbekroonde Nederlandse scenarioschrijfster aanwezig bij de voorstelling Familie gespeeld door  theatergroep Tussen De Planken Door. Maria vertelt aan Kitty Mertz van Schagen FM over haar gehele oeuvre, maar over Familie in het bijzonder.  Het is TDPD theater in samenwerking met het Scagontheater gelukt om Maria aansluitend op de matineevoorstelling van 11 november voor een interview van 60 minuten vast te leggen. Het publiek wordt tevens in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan Maria.Familie is een tragi-komedie over veertigers die zijn opgevoed met de frustraties van de jaren zestig.

Familie is een tragi-komedie over veertigers die zijn opgevoed met de frustraties van de jaren zestig.

Jan tegenkamp (Henk Helder) besluit zijn kinderen uit te nodigen voor een lang weekend skiën in Zwitserland, omdat zijn vrouw Els (Elly Devilee) niet lang meer te leven heeft. Hij wil een laatste keer samen zijn met het hele gezin om goede herinneringen op te halen. Nadat zij de vallei in gaan om boodschappen te halen, arriveren achtereenvolgens hun zweverige dochter Bibi( Saskia van der Elst) en haar man Von – een mislukt schrijver -, en hun conservatieve zoon Nico – een succesvol accountant – met zijn babbelzieke vrouw Sandra.

Voorstelling 11 november 2018 aanvang 14:00 uur
Entree € 18,50

Nico en Von besluiten Jan en Els te helpen met het sjouwen van de boodschappen, maar blijven met zijn vieren steken in de plaatselijke Stube. Langzaamaan worden ze dronken. Onder invloed van alcohol, confronteert Nico zijn moeder Els. Waarom heeft ze hem altijd gehaat? Dit is nog maar het begin van de avond. Ieders oud zeer komt naar buiten. En dat terwijl Els een verrassing had.

Wilt u deze unieke voorstelling en het interview met Maria Goos bijwonen? Reserveer dan snel uw toegangskaarten via www.scagontheater.nl want er zijn maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar!

 new00
Kies uw kaartjes voor:
 » zo 11 nov 2018, 14:00