Tante Pastellia

Frappant Jong speelt de voorstelling  ’’Tante Pastellia – De vlucht uit het thee-internaat’’ 

Spelers van Frappant Muziektheater Jong, in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar, hebben zich onder regie van auteur en regisseur  Joke van Tol terdege voorbereid op deze voorstelling. Want, wat doe je wanneer je moet logeren bij een hele strenge tante?

Data: zaterdag 9 juni, aanvang: 20.15 uur

Entree: €11,00

Precies … ontsnappen! Samen met het avontuurlijke buurmeisje gaan de kinderen in het donker op stap. Het loopt echter behoorlijk uit de hand wanneer blijkt dat de kist, waar een aantal kinderen zich in hebben verstopt, op een piratenschip is beland. Het gaat om leven en dood. Wie kan hen nu nog redden uit deze hopeloze situatie? Ze kunnen niemand bereiken of … is er wifi? 
’’Tante Pastellia – de vlucht uit het thee-internaat” is een Frappant Muziektheaterproductie door de jongste groep (met daarin enkele elementen uit ’Peter Pan’, ’Pippi Langkous’ en ’the Pirates of the Caribbean’) waarbij gebruik is gemaakt van de inbreng en ideeën van de spelers zelf. 
Teksten, vormgeving en regie: Joke van Tol

 18 FOTO FRAPPANT Jong Pastellia
Kies uw kaartjes voor:
 » za 9 jun 2018, 20:15