Moederdagconcert

Concert door Singing Surrender als klinkend moederdagcadeau.

Singing Surrender geeft in het ’moederdag-weekend’ twee maal een  ’Moederdagconcert’.Het Schager Gospel- en Popkoor bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Dirigent Olaf van Rijn staat sinds drie jaar voor het koor. Hoewel in kwalitatief opzicht al een goede reputatie is opgebouwd, wordt met ondersteuning van een combo, elke week gerepeteerd om het koor op een nog  hoger level te brengen.

Datum:   zaterdag 12 mei 2018 Aanvang: 20.15 uur einde avondconcert 22.45 uur
               zondag   13 mei 2018 Aanvang: 15.00 uur einde zondag matinee 17.30 uur
Entree: € 10,00

Dit concert staat weliswaar in het teken van Moederdag, maar  naast de  aan de moeders opgedragen liederen zal een fraaie diversiteit aan composities ten gehore worden gebracht. Dus voor ’elck wat wils’. Zo zullen gospels, musicalsongs en diverse moderne nummers worden gezongen en gespeeld. Denk hierbij aan songs van  The Mama’s and the Papa’s, Miss Saigon, Seal’s ’Kiss from a Rose’ en ’Home’.
Singing Surrender is inmiddels uitgegroeid tot een koor van zo’n 50 leden. Mede hierdoor kunnen meerstemmige liedjes dan ook goed tot hun recht komen. Ook in dit concert, dat onder meer voor vele moeders een prachtig, welkom cadeau kan zijn,

 

 

 

 18 FOTO Moederdagconcert
Kies uw kaartjes voor:
 » za 12 mei 2018, 20:00
 » zo 13 mei 2018, 15:00

Foto Marc Moussault