Zo leer je alles 3 keer sneller?!

Verrassende presentatie ’Zo leer je alles 3 keer sneller?!’  door auteur Florian Rooz.

Florian Rooz is al geruime tijd één van de grootste on-line muziekleraren ter wereld (met meer dan 350.000 leerlingen). Daarnaast is hij een veelzijdig ondernemer in de Nederlandse cultuursector. In zijn lecture naar zijn, in het Engels geschreven boek „How to learn anything 3 times faster‟.zal Florian stap voor stap uiteen zetten hoe hij zijn methodiek ’Extreem Leren’ bedacht, hoe deze werkt en hoe mensen het zelf kunnen toepassen.

Datum: woensdag 9 mei 2018
Aanvang:  20:00 uur
Entree: € 10,00

Hierbij zullen in zijn relaas veel prachtige verhalen de revue passeren over zeer bijzondere mensen. Daarbij legt Rooz uit hoe het toch kan dat sommige mensen al op jonge leeftijd dingen voor elkaar krijgen, die volwassenen zelfs niet aandurven. Florian Rooz’s voordracht is met name zeer interessant voor mensen die graag beter en sneller willen leren, zoals bijvoorbeeld studenten. Maar ook voor ouders met schoolgaande kinderen, die graag willen weten hoe veel makkelijker hoge cijfers kunnen worden behaald. Zo schreef  Laura Dekker (het zeilmeisje) over zijn boek: ,,Wat heerlijk om te zien dat er meer mensen zijn die net zo denken als ik”.

 

 Knipsel
Kies uw kaartjes voor:
 » wo 9 mei 2018, 20:15