KIRSTEN BENSCHOP

Kirsten Benschop in haar theatervoorstelling SPIEGELTIJD Kirsten Benschop, theatermaker en actrice, is recent gedebuteerd als schrijfster. De voorstelling ’Spiegeltijd’ is gebaseerd op haar debuutroman. In deze boeiende voorstelling worden hoofdpersonen opgevoerd met verhalen over het leven zelf.

Datum: zondag 25 februari 2018
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 10,00

(Eindtijd  voorstelling: 17.00 uur)

Een bijzondere reeks vraaggesprekken volgt. Zingeving en spiritualiteit spelen hierin een belangrijke rol. In ’Spiegeltijd’ ontmoeten twee werelden elkaar in een spannende mengeling van surrealisme en hedendaagse werkelijkheid. Met hierin herkenbare levensvragen. Zinzoekend en zingevend, van verlies naar vrijheid. In een unieke mix van acteren, vertellen en zingen brengt Kirsten Benschop dit zelfgeschreven verhaal met actuele thema’s op een heldere en toegankelijke manier. Theater van deze tijd.
Na afloop van de voorstelling neemt Kirsten uitgebreid de tijd om eventuele vragen over de voorstelling te beantwoorden. Het boek ’Spiegeltijd’ is dan te koop en is er gelegenheid het door de schrijfster te laten signeren.

www.kirstenbenschop.nl

_DSC1209a
Kies uw kaartjes voor:
 » zo 25 feb 2018, 15:00