Momenten van Geluk

OZOS met ’Momenten van Geluk’

Toneelvereniging OZOS speelt van Alan Ayckbourn ’Momenten van Geluk’. Niets minder dan een komedie, waarin momenten van  geluk ver te zoeken zijn. Hoe schijn toch bedriegt! De avond lijkt perfect. Alle deelnemers zijn verzameld voor het verjaardagsfeest van moeder Laura. In het restaurant dat hen al zó lang met open armen ontvangt en dat deelt in hun geschiedenis.

Speeldata:
zondagen 4 (première), 11 en 18 maart 2018. Aanvang 14.30 uur,
woensdagen 7 en 14 maart 2018. Aanvang 20.00 uur
zaterdagen 10 en 17 maart 2018. Aanvang 20.00 uur
Entree: € 13,50

(Eindtijd matinees 17.10 uur) (Eindtijd avondvoorstellingen 22.35 uur)

Het restaurant waar we de ouders, zonen en hun liefjes in een keer op keer wisselend tijdsframe als koppels terugzien, zichtbaar geïsoleerd in hun eigen wereld. Een gezin zonder verbinding, hunkerend naar liefde, op zoek naar… gewoon eens een moment van geluk. Maar in een wanhopig humoristisch verhaal zien we vooral berekenende affectie, obligate aanhankelijkheid of geveinsde belangstelling. Een drama, zou je zeggen.Niet bij Ayckbourn, die er niets minder dan een komedie van maakte, waar momenten van geluk ver te zoeken zijn.

Spel: Ton van Groeningen, Tineke de Best, Piet van Gaever, Inez van Klaveren, Vincent Sijs,
         Debby Goos, Marianne Steenbergen, Henk Kok, Gijs van der Poel.
Regie: Peter van de Wiel

 FOTO 01kl
Kies uw kaartjes voor:
 » za 17 mrt 2018, 20:00
 » zo 18 mrt 2018, 14:30