VERRE VRIENDEN

Theatergroep Kortsluiting 2.0 brengt Alan Ayckbourn’s  ’Verre Vrienden’ in vertaling door  Kim van KootenIn Verre Vrienden heeft Lucy een high tea georganiseerd voor vriend Boudewijn wiens vriendin door verdrinking is overleden. Tezamen met oude vrienden, wil ze op deze manier zijn leed wat verzachten.

Speeldata:
zaterdag 14 april 2018 Aanvang: 20.15 uur
zondag 15 april 2018 Aanvang: 14.15 uur
Entree: € 12,50

Maar een gezellige high tea-tafel wordt van meet af aan door spanningen overschaduwd. De thee wordt sterker gedronken dan men diep vanbinnen wenst.
In afwachting van de komst van Boudewijn, wiens leed onmogelijk kan worden overtroffen, wordt elke directe confrontatie met de eigen pijn vermeden. Onderlinge spanningen schuren en de sfeer is om te snijden. Als Boudewijn uiteindelijk verschijnt, wordt elke verwachting omver geworpen. Hij lijkt het verlies een plek te hebben gegeven. Vol  levenslust werpt hij een pijnlijk licht op de vrienden, die ieder op hun eigen manier het roer verloren lijken te zijn.
Theatergroep Kortsluiting 2.0 is in 2017 in het leven geroepen. Drie mannen en drie vrouwen met dezelfde droom en ambitie: amateurtoneel naar een hoger niveau brengen. Zij hopen in de theaters op schrijnende en hilarische wijze het geploeter van gewone mensen te tonen en in te zoomen op herkenbaar leed.

Regie: Koen de Ridder

18 FOTO Kortsluiting 2.0 kl
Kies uw kaartjes voor:
 » za 14 apr 2018, 20:15
 » zo 15 apr 2018, 14:15