SPIJKERHART

Toneelvereniging Nieuw Den Helder speelt ’ SPIJKERHART’!

Toneelvereniging Nieuw Den Helder zal, als vaste bespeler van het Scagon Theater, ook in dit seizoen niet ontbreken. De Helderse spelersgroep brengt ditmaal een voorstelling van ’Spijkerhart’, een komische komedie  van de Texelse auteur Aris Bremer

Datum: zaterdag 27 Januari 2018
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 12,50

(Eindtijd voorstelling 22.50 uur)

Zoals bekend is in voorstellingen door de Heldernaren aan de gulle lach meestal een ruime plaats toebedeeld. Dat is in deze voorstelling niet anders. Maar een ’platte klucht’ zal het niet worden. Menselijke karakters blijven steeds herkenbaar.
’Spijkerhart’ vertelt het verhaal van Simon Spijker, directeur van een kisten en kratten fabriek en zijn hondstrouwe vennoot Co Kramer. Samen met secretaresse Muis en Katja het jonge ding, runnen zij de zaak. Met stagiair Hans daarbij is de crew compleet, echter zonder mevrouw Spijker. Zij heeft het immers te druk met de daklozen en wil met het bedrijf absoluut niets te maken hebben.
Spel: Martin Wierstra, Jos de Kock, Ellen Buur, Marjolein Boeije, Anneke van Sundert en Jason van der Hulst.

Regie: Roelie Schiere

 Spijkerhart KL
Kies uw kaartjes voor:
 » za 27 jan 2018, 20:15