Hou me niet teugen

Skotwal zingt dan wel in streektaal, maar plat is het nooit

Een middagje Skotwal betekent herkenning, ontroering, nostalgie, plezier en vooral heel veel mooie muziek. Want de populaire uiterst muzikale groep brengt Goudeerlijke Westfriese Country!

Datum: zondag 28 januari 2018
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00

Amerikaanse countrysongs worden door Skotwal voorzien van teksten in het West-Fries. Het driemansduo, bestaande uit Theo de Jong, Wigert Dronkert en Theo Dronkert durft ze zonder opsmuk uit te voeren, maar kan ook uitpakken met meerstemmige zang en uitgekiende arrangementen op diverse instrumenten.

Van nummers van bijvoorbeeld Johnny Cash, Steve Earle, Dolly Parton en John Prine maakt Skotwal vertalingen in de taal van hun eigen streek. Dat doen ze met de nodige humor, maar ook ontroering gaan de mannen van Skotwal niet uit de weg.

Deze aanpak bracht Skotwal al op radio en televisie. Het West-Friese trio speelde overigens live ook in huiskamers, tenten, kroegen, kerken en theaterzalen van Broek op Langedijk tot Nashville en weer terug. In november 2017 kwam de laatste cd “Hou me niet teugen” uit.

 

skotwal kl

DE VOORSTELLING IS GEHEEL UITVERKOCHT

Kies uw kaartjes voor:
 » zo 28 jan 2018, 15:00