BigBand Miss Jones

 BigBand MissJones ’Kick Off 2018’: Leuk om naar te kijken, lekker om naar te luisteren!

BigBand MissJones is ook zeer vermaard in Schager regio. Tijdens de laatste Schager UitMarkt nog trad de band aan in een spetterend optreden. Deze 22 koppen tellende Noord-Hollandse formatie heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om swingend, vaak niet alledaags bigband- en poprepertoire.

Datum: zaterdag 6 januari 2018
Aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00

Met ’Kick Off 2018’ presenteert MissJones een afwisselend zeer verrassend Nieuwjaarsconcert waarin, voor deze gelegenheid, een geheel nieuw programma ten gehore zal worden gebracht. Hoofdrollen hierin zijn weggelegd voor zangeres Isabelle Braaf en zanger Ruud van Etten. De band staat onder leiding van Ton van de Kieft.
Big Band MissJones treedt vrijwel maandelijks op. Zowel op besloten feesten als ook veelvuldig bij openbare evenementen en festivals. Hierbij weet het orkest feilloos de juiste sfeer te scheppen. Vaak dankzij geweldige arrangementen. In haar tienjarig bestaan schrijft de band meer dan 100 optredens op haar naam. Uniek voor een band in dit genre. Reserveer snel uw kaarten, want de animo zal groot zijn!

18 FOTO MissJones kl kl
Kies uw kaartjes voor:
 »  za 6 jan 2018, 20:15