Nieuwjaarsmiddag concert

Het Nieuwjaarsconcert in Schagen: Inmiddels een fijne muzikale traditie.

Het vijfde Schager Nieuwjaarsmiddagconcert zal traditiegetrouw in het ScagonTheater plaatsvinden. Belangstellenden worden voorafgaand aan het concert in  de sfeervolle foyer ontvangen met een hapje en een drankje. Zoals gebruikelijk is er dan na afloop van het concert ook weer een informele borrel met een gezellige muzikale omlijsting.
 

Daum: 1 januari 2018
Aanvang 15:00 uur (Inloop vanaf 14:30 uur)
Entree: €  22,50 (Inclusief drankje en hapjes)

Na het Mozart thema in het vorig Nieuwjaarsconcert gaat de aandacht ditmaal uit naar Franz Schubert. Werken van deze componist worden uitgevoerd door het Brackmann Trio. Dit trio wordt gevormd door: Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Anne Brackman (piano). Muzikale gasten die in het concert acte de présence zullen geven zijn: Floor le Coultre (viool), Maria Warenberg (mezzosopraan).
Het programma zal door het Brackman Trio worden geopend met Viooltrio D. 581 in Bes majeur. Daarna volgt een uiterst gevarieerd repertoire van Schubert-composities, waaraan ook beide muzikale gasten hun medewerking verlenen.  

2018 0101 foto kl
Kies uw kaartjes voor:
 »  ma 1 jan 2018, 14:30