Balans in mijn fado

Daisy Correia     ’Balans in mijn fado’

’Balans in mijn Fado’. Daisy Correia opent poorten naar de ’Fado van twee culturen’ in een unieke sfeer.

In haar nieuwe theaterreeks beweegt Daisy Correia zich tussen haar twee culturen, twee landen en twee talen. In een perfecte balans weet zij dit in haar Fado tot uiting te brengen.

Datum: zondag 18 februari 2018
Aanvang: 15.00 u.
Entree: € 18,50

Bestaande fado’s zijn vertaald in het Nederlands en Nederlandse nummers in het Portugees. Haar publiek heeft meermalen terechte waardering uitgesproken voor de sound en het gevoel van Daisy’s prachtige stem en heeft haar daarnaast weten te motiveren om de Nederlandse taal meer te integreren in haar Fado.
Samen met haar muzikanten schreef Daisy in beide talen nieuw repertoire over het leven en de saudade, een mengeling van gevoelens van verlies, gemis, afstand en liefde. Leven brengt  niet enkel verdriet, maar ook geluk, vriendschap, samen delen en mooie momenten. Daisy presenteert zich op geheel eigen wijze in een heerlijke muzikale show. Ook voor hen die onbekend zijn met fadomuziek

19 FOTO Daisy Correia Balans in mijn fado

Kies uw kaartjes voor:


 zo 18 feb 2018, 15:00