De God van de slachting

Tussen De Planken Door presenteert gitzwarte komedie
De theatergroep van Stichting Tussen De Planken Door speelt ’God van de slachting’, geschreven door de Franse auteur Yasmine Reza.
 

Zaterdag 25 november 2017. Aanvang 20:15 uur
Zondag 26 november 2017. Aanvang 15:00 uur.
Entree: € 13,00

Het toneelstuk gaat over twee echtparen uit een gegoede middenklasse die bij elkaar komen nadat de elfjarige zoon van het ene stel de zoon van het andere echtpaar met een stok heeft geslagen. Het goedbedoelde overleg begint met koffie en gebak, maar mondt al snel uit in een keiharde veldslag van harde woorden en bittere verwijten. Deze gitzwarte komedie laat zien dat ook beschaafde mensen tot extreme handelingen in staat zijn. Met vlijmscherpe dialogen worden de relatieproblemen van beide stellen haarscherp gefileerd en blootgelegd.

Spel:   Babette Groot, Marcel Ladee
           Irma Schaafsma, Jan Slijkerman       

Regie: Peter van de Wiel

 God van de slachting kl2
Kies uw kaartjes voor:
 »  za 25 nov 2017, 20:15
 »  zo 26 nov 2017, 15:00