Nu even niet, Nu even wel

Toneelgroep PLUUSJ speelt: Nu even niet: "Nu even niet, Nu even wel"van Maria Groos
        
Vier mannen, vijftigers, komen al meer dan 25 jaar bij elkaar in hetzelfde restaurant. Sinds hun afstuderen iedere eerste vrijdag van de maand.. Zij eten, drinken en ze praten. Ze kennen elkaar uit hun studententijd in hetzelfde studentenhuis. In hun ’zeurvrije zone’ praten ze over relaties, hun vrouwen (dingesen) en over seks. Maar vooral over vriendschap (een mooi mannenwoord). Toch blijkt gaandeweg niet alles rozengeur en maneschijn. Echter: hun levenslange onverwoestbare vriendschappen hebben ook minder leuke kanten.

Woensdagavond 1 november aanvang 20:15 uur
Entree € 13,00

Nu even wel:
Daarna: Vier vrouwen, een jaar later, om dezelfde tafel, in hetzelfde restaurant.  Anders dan de mannen die praatten over vroeger, zitten de vrouwen helemaal in het nu. Alle vier kennen Michiel uit ’Nu even niet’. Twee van hen zelfs op een speciale manier. Hun gesprekken gaan over echte gevoelens en bijzondere relaties. Oude wonden worden opengekrabd, nieuwe toegebracht. Vrouwen hebben blijkbaar andere stilzwijgende afspraken dan mannen. Zij gaan door tot elk conflict is beslecht en de onderste steen boven gekomen.    

Een echte ’Maria Goos-voorstelling’: een schrijnende onderlaag verpakt in heel veel humor.
Regie: Jos Salari

 17B FOTO PluusjTafelNetjes kl
Kies uw kaartjes voor:
 »  wo 1 nov 2017, 20:15