Margriet Eshuijs

Margriet Eshuijs enerverend in haar nieuwe soloprogramma Journey 
Margriet Eshuijs is al meer dan 40 jaar vermaard zangeres en instrumentaliste. Onderscheiden met prijzen als de Gouden Harp en drie Edisons. ’Journey’, haar nieuwe programma kent een wonderlijke verzameling van intense liedjes, zoals die zich aandienden tijdens haar reis met haar hond Lola.

Datum: zondag 1 oktober 2017
Aanvang: 15.00 uur
Entree: € 17,50

Vrolijk en melancholiek, maar ook: ’Vergeef me lief’, naar het gedicht van Truus Menger. En ’God is asleep’ en ’The shadows of your heart’, unieke, mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef.
Tijdens haar ’journey’ werd de toekomst langzaam onzichtbaar. De wereld toonde zich evenwel  in kleur en liet zich horen in muziek. Ineens was er die andere weg. Er kwamen nieuwe songs en de oude kregen een andere klank en kleur. Margriet heeft de schoonheid van onderweg gefotografeerd en die wordt getoond in fraaie beeldcollages.
Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador

Margriet Eshuijs: zang, piano, gitaar, octaafgitaar, elektrische gitaar, accordeon, ukelele, looping techniek en samenstelling beeldcollages.
Fotografie: Boy Eshuijs, Margriet Eshuijs

www.facebook.com/MargrietEshuijsJourney/
Foto: Boy Eshuijs

17B FOTO MargrietEshuijs kl
Kies uw kaartjes voor:
 »  zo 01 okt 2017, 15:00